Vil du være med i festivalrådet?

13. juni 2017 går Kulturfest Tøyen av stabelen for 2. gang i Tøyenparken. Da ønsker vi 8000 elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo velkommen til en dag stappfull av musikk, dans, teater og andre kunstformer.

Kulturfest Tøyen er en festival for, med og av elever. Ungdom vet best hva ungdom vil ha på festival, og derfor vil vi etablere et eget festivalråd med elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo. Som medlem i vårt festivalråd får du innblikk i hvordan en festival planlegges og gjennomføres. Du får være med på å påvirke festivalens form, booking og øvrige innhold.

Festivalrådet vil bestå av representanter fra Miniøya og til sammen 6 elever fra ulike skoler. Maks 2 fra samme skole. Det vil være ca. 3 fellesmøter etter skoletid og noe arbeid mellom møtene. Oppstart i oktober.

Vil du være med? Da vil vi gjerne vite litt om deg og din motivasjon for å delta i festivalrådet. Husk å legge ved kontaktinfo til din lærer som referanse.

Klikk her for å fylle ut skjemaet og søke om å være med i festivalrådet.