Hils på festivalrådet!

I går hadde vi vårt første møte med det nye festivalrådet. Vi snakket mye om hvordan vi vil at Kulturfest Tøyen skal være, og hvilke artister som skulle stå på scenen. Her var det klar tale fra festivalrådet: Mest mulig ungdom på scenene! Vi la noen skikkelig spennende planer, som vi gleder oss til å fortelle mer om!

Her er festivalrådet

Mira går i 3. klasse på Oslo Katedralskole og har lenge engasjert seg i å arrangere konserter for ungdom. Hun har hatt ansvar for artister, frivillige og produksjon på ulike konserter med ROCKSLO, booket artister til Kattarock, vært konsertarrangør med UKM og jobbet frivillig på Miniøya, Trænafestivalen og Emblafestivalen.

Anna går i 10. klasse på Hovseter skole. Hun er engasjert i speideren og ungdomsmiljøet i den lokale kirka. Gjennom speiderleirer har hun erfaring med store arrangementer. På fritiden driver Anna med dans!

Katrine går i 1. klasse på Blindern VGS og har vært med på festivaler og konserter helt siden hun var liten. Hun har jobbet i NRK siden hun var 7 år, blant annet med sitt eget musikkprogram for barnetimen. Siden 2007 har hun jobbet med Popquiz.

Ammel Jan går i 3. klasse på Kuben VGS og er en engasjert elev som liker å jobbe med sosiale tiltak innenfor skolen. Han har vært med i elevrådet og et driftsstyre hvor han fikk erfaring med å håndtere budsjetter og økonomi.

Rose går i 2. klasse på Elvebakken VGS og driver på dans på fritiden. Hun har jobbet mye som frivillig på ulike arrangementer og festivaler, som Oslo Vinterfestival og Oslo Maraton. Hun har vært med på å planlegge, organisere og gjennomføre Haugenfestivalen 2015, som er en festival for og av ungdom. I tillegg jobber Rose på Tusenfryd og som ungdomsrådgiver for Kors på Halsen.

Elias går i 10. klasse på Årvoll skole og er veldig musikk- og kunstinteressert. Han spiller i band, og stod faktisk på scenen på Kulturfest Tøyen 2016 sammen med UKM. Elias er en engasjert elev som har hatt mange verv som f.eks. elevråd og SMU-representant.

Vi trenger vel ikke si at vi er mektig imponert over denne gjengen?

 

festivalraad
Fra venstre: Mira, Anna, Elias, Rose, Katrine og Ammel Jan (i midten).

 

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s