Me and the Julios

Me and the Julios er klare for Kulturfest Tøyen 2017!

Me and the Julios er et hardtarbeidende og ambisiøst band som med sin særegne indie-sound og norske tekster har gjort seg bemerket i det unge musikkmiljøet på østlandet. Det er følelsesladd, gitarbasert musikk, som skildrer reelle i-landsproblemer i ungdommers liv.

De har sluppet 2 EPer og flere singler, til god respons fra media og publikum. På Spotify alene har Me and the Julios over 400.000 avspillinger!

Nå er bandet i full gang med sitt debutalbum, og 8. februar slapp de «Bare Biologi», som andre smakebit fra albumet.

Med langt over hundre konserter bak seg har Me and the Julios blitt et drevent liveband, og de vinner publikum igjen og igjen med sin sjarm, dansbare låter og hardtslående tekster.

De har spilt i byer som Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen og Tromsø, stått på scener som Parkteateret, John Dee, Union Scene, Musikkflekken, ISAK og Østre, og varmet opp for artister som Casa Murilo, Bendik, Razika, Kaja Gunnufsen og Jonas Alaska.

Bandet har blitt spilt på P1, P3 og studentradioer rundt i landet, samt fått god omtale på musikkblogger i Tyskland, England og Russland, og blant annet Gaffa og Musikknyheter i Norge.

unknown

Foto: Fabian Fjeldvik

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s