Honningbarna!

Honningbarna spiller på Kulturfest Tøyen 2017, tirsdag 13. juni!

De siste årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en «Honningbarna», og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – Årets Urørt. Samme år ga de ut debutalbumet «La Alarmane Gå», som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock. Siden har Honningbarna sluppet to album, «Verden Er Enkel» (2013) og «Opp De Nye Blanke» (2015), som brakte Honningbarna ut på en tettpakket turné i Europa og en fellesturné med Razika i Norge. Den enorme innsatsen landet Honningbarna den velfortjente seieren for «Årets Liveartist» fra P3 Gull.

30. september 2016 slapp Honningbarna sitt fjerde album, på sitt eget plateseskap Nye Blanke, og den 6. oktober la de ut på ny Skandinaviaturné hvor de nok en gang viste seg som Norges råeste liveband.

«Energien hos Honningbarna er noget alle bands bør misunde.» — Martin Colerick, Undertoner, fra Roskilde Festival 2015

«Sagt må det også være, at det har gått år, og det kommer til gå mange flere år, før et liveband som Honningbarna gjenoppstår. Ta meg på ordet.» — Geir Magne Staurland, GAFFA, fra Parkteatret 2015

«I knew very little about these Norwegian kids before I walked into Vera to catch them apart from three different people recommending them in a week. I was blown away. A bunch of brats playing political punk-rock in their native Norwegian language who all looked 16 yet played like they’ve been doing it since they were born.» – Nialler9

5_fotokred_tomlund

Foto: Tom Lund

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s