Hkeem til Kulturfest Hvelvet

Vi gleder oss så mye til Kulturfest Tøyen at vi har bestemt oss for å arrangere en mini-festival på Sentralen 22. april! Billettene koster kun 25 kr + avgift, og i løpet av kvelden kan du få med deg 6 unge og lovende band og artister!

Sentralen var opprinnelig Oslo Sparebank, men etter en stor oppussingsprosess ble bygget i 2016 gjenåpnet som et kulturhus. Her er det flere scener, både store og små. Kulturfest Hvelvet foregår i selveste Hvelvet, som faktisk er det opprinnelige bankhvelvet fra gamle dager!

Fram mot festivalen skal vi presentere alle som skal spille.

Hkeem er første artist som skal i ilden når Kulturfest Hvelvet åpner dørene kl. 17:00, 22. april. Hkeem har på kort tid vist seg å være en av de unge, lovende artistene vi skal se opp for i 2017. 19 år gamle Abdullhakim Hassane fra Stovner har bare rappet i ett år, men stortalentet har allerede rukket å slippe en rekke låter. «Svartings synspunkt», «Ekte», «Sakte, men sikkert» og «2016» er noen av låtene som den lovende rapperen har gitt ut og opptrådt med i løpet av sin musikalske karriere. Hkeem har blant annet opptrådt på off:larm på Tilt (Atomic Soul Night), Kulturfest Tøyen, YLTV sitt 1-års-jubileum på Rockefeller, i Olavshallen i Trondheim og på festivaler på Kuben og Mortensrud.

I 2017 ble Hkeem signert til Universal Music. Debut-singelen hos Universal Music «Fy Faen» med Temur, ble Ukas låt hos NRK P3! Nå gleder Hkeem seg til å gi ut ny musikk i tiden som kommer.
Vi gleder oss til å se ham på Kulturfest Hvelvet!
Unknown-4

2 thoughts on “Hkeem til Kulturfest Hvelvet

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s