Kulturfest Hvelvet: Karma

Det var liten tvil om at Karma skulle spille på Kulturfest Hvelvet. Det ene bandmedlemmet, Elias Fløtre Løstegaard, er nemlig med i vårt festivalråd. Og selv om han var helt inhabil i utvelgelsen av eget band, var det et enstemmig ja fra resten av rådet! Vi digger Karma!

Karma er ett ungt band fra Oslo som spiller en blanding av visepop og indierock. Bandet består av Erling Wold, Erlend Wiggen Bliksrud, Sivert Juul Holm og Elias Fløtre Løstegaard. De har spilt på scener og festivaler som Musikkfest, Schous plass, Chateu Neuf, Klubbrock XXL, Frysjastock, Urørt, Sentralen, Kulturfest Tøyen og Hvelvet Underground. Oslobandet har blant annet delt scene og spilt på festivaler med artister som Sivert Sivertsen, Ivan Ave, Kaveh, Philip Emilio, Me and the Julios, Aida Frantzen, Whales & this lake og Frognerfruer.

Guttene har spilt sammen i litt over tre år, og har på den tiden rukket å få mange konserter på merittlisten. Dette er heller ikke første gang de spiller i det gamle bankhvelvet på Sentralen. De spilte nemlig på den første konserten til Hvelvet Underground.

Med en klassisk besetning lover bandet ett bredt lydbilde, ærlige tekster og energi.

Husk å skaffe deg billett til Kulturfest Hvelvet, 22. april!

15293459_1788492564757342_780280761_o-2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s