Kulturfest Hvelvet: Freeman & The Bitches

Unknown-5Freeman & The Bitches er et ungt popband fra Oslo. De startet karrieren sin i april 2016, med en utsolgt debutkonsert på Hvelvet Underground med 150 stk i publikum. Siden har de spilt konserter rundt i hele Oslo, hvor stemningen alltid har vært på topp. Freeman skriver popmusikk, med mange forskjellige musikalske inspirasjoner. Sangene er catchy, og publikum synger fort med!
Førstkommende helg (lørdag 22. april) kan du få Freeman & The Bitches med deg på Kulturfest Hvelvet! Billettene koster kun kr 25,- + avgift, og du får kjøpt dem hos TicketCo.

Kulturfest Hvelvet er en mini-festival som arrangeres av Kulturfest Tøyens festivalråd på Sentralen i Øvre Slottsgate 3. Dørene åpner 16:30, og konsertene starter 17:00. I løpet av kvelden kan du få med deg 6 unge og lovende band og artister: Free

Sentralen var opprinnelig Oslo Sparebank, men etter en stor oppussingsprosess ble bygget i 2016 gjenåpnet som et kulturhus. Her er det flere scener, både store og små. Kulturfest Hvelvet foregår i Hvelvet, som faktisk er det opprinnelige bankhvelvet fra gamle dager!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s