Kulturfest Hvelvet: Aida Frantzen

Med røtter i soul og rnb, kombinerer Aida Frantzen musikk av den gamle skolen med et moderne sound og et energifullt sceneshow. Til tross for sin unge alder har Bjølsenjenta en lang rekke konserter bak seg, blant annet på Sentrum Scene og Rockefeller.

I en alder av 18 år har hun også rukket å spille med bandmedlemmer fra Tower of Power og har fått undervisning hos backupsangere til blant annet Beyonce, The Rolling Stones, Sting og David Bowie, under Berklee College of Music sitt 5-ukers sommerprogram.

Alle låtene er selvskrevne, med aktuelle tekster og catchy melodier. Ikke minst leverer Aida Frantzen, sammen med et toppet backing band, et energifullt show med høy smittefaktor.

På lørdag 22. april deler Aida Frantzen scene med Hkeem, Freeman and the Bitches, Golden Core, Karma og Mathilde Storm på Kulturfest Hvelvet! Billettene koster kun kr 25,- + avgift, og du får kjøpt dem hos TicketCo.

Kulturfest Hvelvet er en mini-festival som arrangeres av Kulturfest Tøyens festivalråd på Sentralen i Øvre Slottsgate 3. Dørene åpner 16:30, og konsertene starter 17:00.

Sentralen var opprinnelig Oslo Sparebank, men etter en stor oppussingsprosess ble bygget i 2016 gjenåpnet som et kulturhus. Her er det flere scener, både store og små. Kulturfest Hvelvet foregår i Hvelvet, som faktisk er det opprinnelige bankhvelvet fra gamle dager!

Unknown-6

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s