Kulturfest Hvelvet: Mathilde Storm

Mathilde Storm er er 16 år og går musikklinja på foss VGS. Hun har alltid likt å synge og spille gitar og piano. Selv om hun ikke har gått på noen kurs, har youtube og pappaen vært til stor hjelp med opplæring i gitar og piano.

Mathilde havner innenfor singer/songwriter-sjangeren. Hun spiller ofte bare med gitar, og iblant tar hun noen traller på piano også. Hun har skrevet sanger selv i ca fem år og ønsker å kunne fortsette å lage musikk og fremføre det for andre.

Mathilde beskriver musikken sin slik: «Jeg prøver å holde seg så mye unna kjærlighetssanger og går mer inn i hva som berører meg på andre måter. kjærlighet blir litt for klisje for min grad, haha.»

Mathilde har spilt konserter på UKM, kongens 25års-jubileum, musikkfest, Haugenfestivalen, Frysjastock, Ungdommens bokfestival m.m.

På lørdag 22. april deler Mathilde Storm scene med Hkeem, Freeman and the Bitches, Golden Core, Karma og Aida Frantzen på Kulturfest Hvelvet! Billettene koster kun kr 25,- + avgift, og du får kjøpt dem hos TicketCo.

Kulturfest Hvelvet er en mini-festival som arrangeres av Kulturfest Tøyens festivalråd på Sentralen i Øvre Slottsgate 3. Dørene åpner 16:30, og konsertene starter 17:00.

Sentralen var opprinnelig Oslo Sparebank, men etter en stor oppussingsprosess ble bygget i 2016 gjenåpnet som et kulturhus. Her er det flere scener, både store og små. Kulturfest Hvelvet foregår i Hvelvet, som faktisk er det opprinnelige bankhvelvet fra gamle dager!

Unknown-7

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s