Klassisk musikk med Kvartettserien

På Kulturfest Tøyen kan du bli med på musikalske kvartett-ablegøyer med Kvartettserien. Bli med inn i det klassiske teltet og møt strykekvartetten på nært hold. Se hva som skjer når de fire musikantene møtes. Vi kan love variert kvartettmusikk, litt drama og litt lek.

Medvirkende, kvartetter fra Ung kvartettserie:

 Brava strykekvartett

Brava strykekvartett består av Lotte Hestad og Jakob Ander på fiolin, Olav Løland på bratsj og Sebastian Dankel på cello.

Alle er studenter ved Norges musikkhøgskole og de møttes opprinnelig for et prosjekt som de vant musikkhøgskolens kammermusikkonkurranse med i januar 2016.

Brava bilde

Ergo strykekvartett

Ergo Strykekvartett består av Brage Sæbø og Brage Blix på fiolin, Stinius Maurstad på bratsj og Bjørn Sanders på cello. De begynte sitt samspill på Barratt Dues talentprogram for 6 år siden og ensemblet har spilt for flere lærere i verdenstoppen fra blant annet Norge, England, Tyskland og Østerrike.

De har i løpet av sitt korte virke vunnet Midgaard-konkurransen, Sparre Olsen-konkurransen og to ganger første pris i Ungdommens musikkmesterskap. Premiene fra disse konkurransene har ført kvartetten til blant annet Finland, Malta og Trondheim International Chambermusic Academy (TICA).

Ergo Strykekvartett

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s