Impro med Det Andre Teatret

Det Andre Teatret tar med seg forestillingen «De 20 beste minuttene av ditt liv» til Kulturfest Tøyen 2017. Med merkelige og bærbare lyd- og lysinstallasjoner omdannes omgivelsene til en scene hvor alt kan skje. De neste 20 minuttene kan faktisk bli de beste i ditt liv! Når som helst og hvor som helst.

Fire skuespillere improviserer en forestilling som tar utgangspunkt i omgivelsene, folkene og gjenstandene rundt som inspirasjon til å lage en 20 minutters forestilling, der to historier flettes rundt hverandre. Plutselig er de der, rett foran deg, og gir deg de beste minuttene av ditt liv.

Forestillingen presenteres av Showbox.

De 20 beste minuttene av ditt liv

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s