Tropisk street art workshop med PEACETU

Delta på tropisk street art workshop på Kulturfest Tøyen! Her vil man få muligheten til å lære seg sprayteknikk og være med å sette et kunstnerisk preg på en vegg sammen med den brasilianske street art kunstneren PEACETU. Det garanteres en eksplosjon av farger og god stemning!

PEACETU er kunstnernavnet til Rodrigo Vitorio Lisboa (1977). Han vokste opp i Salvador (Brasils 3. største by) der han tidlig startet å utforske graffitikunsten. PEACETU har en imponerende fargesans og operer i ulike former inspirert av street art. Han turnerer Norge rundt og har lang erfaring som kunstnerisk leder for barn og unge.

Unknown-3

Unknown-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s