TekstLab

Animasjon av Jesper Jansen. Musikk: Jorgensen. Tekst og vokal: Fersk

Oslo´s råeste Unge Stemmer på Kulturfest Tøyen

TekstLab fyller Tøyenparken med nyskrevet musikk, fortellinger og historier; sang, dans, tekst, poesi og rap. Kom og hør Unge Stemmer på Tøyen!

Beharie og Jesper Jansen – fra TekstLab Inkubator, støttet av Talent Norge, med nyskrevet låt og musikk:
Thea og Jasper – tekst, dans og performance
Abdi og Pelle – ny rap

… og mye mer

Unge stemmer på Tøyen

Sammen med Jordal skole, Biblo Tøyen, Tøyen Deichmanske Bibliotek og Aktivitetshuset K1 har TekstLab jobbet med å løfte unge stemmer og utvikle nye fortellinger, nye historier og nye uttrykk. Se, hør og opplev stemmene på Kulturfest Tøyen!

TUS arbeider eksperimentelt med tekst og performans, der barn og unge selv skriver, utvikler og uttrykker sine egne tekster. I samarbeid og i samspill med ulike scenekunstnere, utforsker barn og unge hvilken form teksten skal fortelles i. Vi takker våre samarbeidspartnere på Tøyen: Biblo Tøyen, Jordal skole, Tøyen AKS, Aktivitetshuset K1, Tøyenfest, Miniøya, Kulturfest Tøyen og Tøyen Deichmanske bibliotek! «Unge stemmer på Tøyen» prosjektet er støttet av Norsk kulturråd, Oslo Kommune, Bydel Gamle Oslo, Tøyenløft og Sparebankstiftelsen.

Foto: Frédéric Boudin & TekstLab