Fortellertelt med Biblo Tøyen

Jul2016

Fortellerteltet er stedet hvor du kan ta deg en liten pause fra festivallivets liv og røre – og drømme deg langt inn i en god historie, eller delta på et spennende poesiverksted. Her står også to BIBLO-tekarer klare til å fortelle deg om Biblo Tøyen, Norges kuleste bibliotek. Biblo Tøyen er proppfullt av bøker og opplevelser, og det er bare for de mellom 10 og 15 år. På Biblo er de opptatt av hva du liker å gjøre enten du er en kløpper på koding, en hund etter håndarbeid, går bananas over bøker, eller noe helt annet. Kom alene eller ta med deg en venn. Finn på noe, eller bare slapp av. Hils på BIBLO-tekarene i Fortellerteltet – så får du vite mer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s