Soul Sessions Oslo – SOUL TRAIN

Damn, did you see Luke bust out a move during the soul train tonight?  

På en nattklubb kan man ofte se den dansende folkemengden dele seg i to, rundt en eller to personer som fortsetter å buste ut kule bevegelser av seg selv. Vanligvis vil de danse nedover midtgangen, mens de rundt klapper, synger med og noen ganger kopierer bevegelsene.

I teltet til Soul Sessions Oslo spilles de beste låtene innen hip hop, RnB, dancehall, funk og breakbeats. B-boy Miracle fra Kingwings Crew, Freddy fra Matata Crew og Emma fra MERAKI er tilstede for å spille musikk, lære bort trinn, triks og det du måtte ønske å vise frem når du buster ut nedover midtgangen.

Det her blir stemning!

 

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s