Soul Sessions Oslo – SOUL TRAIN

Damn, did you see Luke bust out a move during the soul train tonight?  

På en nattklubb kan man ofte se den dansende folkemengden dele seg i to, rundt en eller to personer som fortsetter å buste ut kule bevegelser av seg selv. Vanligvis vil de danse nedover midtgangen, mens de rundt klapper, synger med og noen ganger kopierer bevegelsene.

I teltet til Soul Sessions Oslo spilles de beste låtene innen hip hop, RnB, dancehall, funk og breakbeats. B-boy Miracle fra Kingwings Crew, Freddy fra Matata Crew og Emma fra MERAKI er tilstede for å spille musikk, lære bort trinn, triks og det du måtte ønske å vise frem når du buster ut nedover midtgangen.

Det her blir stemning!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s