Bli med i årets festivalråd!

StormPhoto 5 Kultur
12. juni 2018 går Kulturfest Tøyen av stabelen for 3. gang i Tøyenparken. Da ønsker vi elever fra ungdomsskoler og videregående skoler i Oslo velkommen til en dag stappfull av musikk, dans, teater og andre kunstformer.

Kulturfest Tøyen er elevenes egen festival – for, med og av elever.  Sammen med et festivalråd bestående av ungdommer setter vi sammen et program som skal engasjere og være aktuelt, men som samtidig byr på overraskelser og introduserer noe nytt. Ungdom vet best hva ungdom vil ha på festival, og derfor søker vi nå nye elever til vårt festivalråd. Som medlem i festivalrådet får du innblikk i hvordan en festival planlegges og gjennomføres. Du får være med på å påvirke festivalens form, booking og øvrige innhold. I år booket vi artister som Cezinando, Honningbarna og Amanda Delara. Festivalrådet er også med på å bestemme hva slags mat og aktiviteter vi skal ha på festivalen, og andre kunstneriske innslag som teater og dans.

Festivalrådet vil bestå av til sammen 6 elever fra ulike skoler, maks 2 fra samme skole. Det vil være 4 fellesmøter etter skoletid og noe arbeid mellom møtene.

Oppstart i oktober.

Vil du være med? Da vil vi gjerne vite litt om deg og din motivasjon for å delta i festivalrådet. Husk å legge ved kontaktinfo til din lærer som referanse.

Rose var med i festivalrådet til Kulturfest Tøyen 2017:

«Det var artig, lærerikt og ikke minst sosialt. Man fikk et lite innblikk, samt ta del, i prosessene rundt det å arrangere en festival.»

Klikk her for å søke!

StormPhoto 110 Kultur

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s