Hils på festivalrådet til Kulturfest Tøyen 2018

Ümit Sebastian går i 1. klasse på Elvebakken VGS. Han jobber som lyd og lystekniker på Rommen scene og har vært med på å arrangere FN-dagen i Bydel Stovner de siste 2 årene. I tillegg har han jobbet frivillig på Granittrock og flere andre festivaler.

Kaja går i 10. klasse på Oppsal skole. Hun er interessert i musikk, miljø og gjenbruk og driver med dans på fritiden, og surfing og snowboarding når hun har tid. Hun har vært med som frivillig både på Miniøya og Miniøyas jul, og dermed fått god erfaring med hva det vil si å lage festival.

Dostan Nalband går i 10. klasse på Rommen skole. Han interesserer og engasjerer seg veldig for musikk – både RnB, pop, hip hop mm. Han hører veldig mye på og kan mye om musikk av norske artister.

Rose er med i festivalrådet for andre år på rad. Hun går i 3. klasse på Elvebakken VGS og er veldig interessert i musikk. Hun har jobbet som frivillig på flere festivaler og arrangementer og vil gjerne bli enda mer involvert i prosessene rundt det å lage festival.

Adrian går i 3. klasse på Oslo Katedralskole. Han er interessert i kultur, kunst, design og musikk, og er som designsjef i Kattateatret for andre gang. Han har jobbet frivillig på flere festivaler og jobbet i år med Kattarock, både under og i forkant av festivalen.

Serine går i 3. klasse på dramalinjen ved Hartvig Nissen. Her har hun ved flere anledninger vært produksjonsleder på ulike skoleoppsetninger, og vært både sponsorsjef og festsjef for revyen.

Emma går i 2. klasse på Edvard Munch VGS. Hun er med i Team URG, en gruppe bestående av én ungdom fra hvert fylke som er med på å arrangere UKM. I tillegg er hun leder i URG Oslo, som har ansvaret for å arrangere UKM i Oslo.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s