Unge Ferrari

01-Romeo foto_ Michael Ray VC Angeles

Unge Ferrari kommer til Kulturfest Tøyen tirsdag 12. juni!

Stig Haugens alter ego Unge Ferrari slo ned som en bombe med debutalbumet «Til Mine Venner» i 2015, og fikk en horde med femmer-anmeldelser fra bl.a. Dagbladet, P3 og Gaffa. Albumet ble beskrevet som ukomplisert, men catchy, imponerende, ektefølt og sterkt, og han ble nominert til både Spellemannsprisen og P3 Gull. Singelen «Lianer» har med tiden vist seg å være en udødelig hit, og folk på alle berg og knauser synger med om det å svinge seg med sine boys.

Deretter tok H.E.V.N-prosjektet med låta «Nostalgi 3Millioner» i spissen over stafettpinnen som allsangvennlig materiale, og sammen med Tomine Harket spilte han utsolgte shows over hele Norge. Senere tid har han gjort seg bemerket med samarbeid med Cherrie, Silvana Imam, sin egen «Ashanti», og ikke minst «Urettferdig» med stjerneskuddet HKEEM. 2017 ble året da han og Arif solgte ut selveste Oslo Spektrum. Er det noen som ikke tror på oss når vi lover at Unge Ferrari har flere låt-ess i ermet i tiden som kommer?

Foto: Michael Ray VC Angeles

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s