Klassisk musikktelt med Kvartettserien

Kvartettserien

Meteorôskvartetten er en ung kvartett dannet i 2016. Den består av fire masterstudenter på Norges Musikkhøgskole fra henholdsvis Frankrike, Russland, Taiwan og Norge. De er med i Ung Kvartettserie, talentprogrammet til Kvartettserien, for første gang i år.

I det klassiske teltet får du møte Meteorôskvartetten på nært hold. Se hva som skjer når de fire musikantene møtes og spiller sammen! Vi kan love variert kvartettmusikk, litt drama og litt lek. Du kan prøve å spille i kvartett selv, dirigere kvartetten og møte musikerne.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s