Oh Mama! Crew & Dj Skolen

Unknown-1
Oh Mama! Crew er et DJ-kollektiv med 7 damer som hoder til i Oslo. De har siden 2010 spilt på en rekke steder i både inn og utland og har satt fyr på dansegulv i byer som New York, Cape Town, London, Vancouver og Rio de Janeiro. De har varmet opp for blant annet; The Game, Snoop Dogg, Wu-Tang Clan, Konshens, Sneakbo og KCee.
I tillegg til å spille på ulike arrangementer selv, driver Oh Mama! Crew egen DJ-skole i samarbeid med Oslo Røde Kors. «Dj Skolen» holder til på to Røde Kors-sentere i Oslo; Café Condio og ORKIS Ressurssenter. Dj Skolen er helt gratis og for ungdommer mellom 13 og 23 år.
På Kulturfest kommer Oh Mama! Crew sammen med flere av elevene fra Dj Skolen for å lage heftig dansegulv med Afrobeats, Hip Hop, Dancehall, RnB, House pluss mye mer! I tillegg kan alle som vil ta turen inn i teltet deres hvor man kan få prøve seg som DJ og lære noen DJ-triks!
Sjekk ut mer om Oh Mama! Crew og Dj Skolen her:

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s