Sorteringsverksted med Ragn-Sells

beholder5

På Kulturfest Tøyen kildesorterer vi alt vi kan, vi kaster minst mulig mat og vi blir inspirert til å fortsette det gode arbeidet hjemme. Ragn-Sells er Kulturfest Tøyens partner på avfallshåndtering og har satt i gang kunstprosjekt HAVfall. Elever fra Nydalen Kunstskole lager hver sin spesialdesignede avfallsdunk med havet som tema. Hele 14 kunstistallasjoner vil pryde parken og gjøre avfallsorteringen til en lek! Prosjektet er inspirert av TRASHed på Coachella.

I tillegg har Ragn-Sells et aktivitetstelt på festivalen. Her kan du designe din egen penneholder formet som en av avfallsdunkene i parken. Her kan du også lære om viktigheten av å få rett avfall i rett dunk.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s