Brubygging og konkurranser med Veidekke

StormPhoto 60 Kultur

Den viktigste rådgiveren for ungdom når de skal velge utdanning er foreldrene. Dette medfører til at altfor mange unge, spesielt i Oslo-området, velger en utdanning som ikke er yrkesfaglig relatert. Hvis utviklingen fortsetter vil bygg- og anleggsbransjen mangle totalt 90.000 fagarbeidere innen 2030, og Veidekke ønsker derfor å øke kunnskapen om hvilke muligheter ungdom har når man velger yrkesfaglig utdanning gjennom å ta et fagbrev.

Veidekke er består av over 22 ulike yrkesfag som bygger det nye Norge, og for at vi kan fortsette med dette arbeidet trenger vi flere ungdommer som velger yrkesfaglige utdanning. Har du lyst til å være med på å bygge veiene bilene kjører på, eller kanskje du vil være med å bygge store bygninger som Munchmuseet? Da er Veidekke, og bygg- og anleggsbransjen noe for deg!

På kulturfesten kommer Veidekke til å ha flere konkurranser, blant annet brobygging, spikerbalansering og en hamrekonkurranse. Vi vil fortelle om vår lærlingordning og hvilke muligheter ungdom har innen yrkesfag i vår bransje.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s