Prøv å spille i band sammen med Bandskolen, LOUD og AgendaX

Bandskolen bilde 2_hassanzouhar

LOUD og Bandskolen er tilbake med bandtelt på Kulturfest Tøyen, og denne gangen har de med seg Agenda X!

LOUD!
LOUD! er en årlig musikkleir for jenter, transpersoner og andre underrepresenterte kjønn, mellom 11-17 år. Gjennom en uke fylt med låtskriving, bandøvelser, nye venner og konserter, jobber LOUD! for å skape selvtillit og musikkinteresse hos deltakerne. Leiren er åpen for alle, uavhengig av forkunnskaper. Det vil derfor være muligheter for å delta selv om du ikke har erfaring med å spille eller synge fra før. Samtidig er det også åpent for de som allerede har banderfaring. Deltakerne settes sammen i band med varierende bakgrunn, slik at de kan lære av hverandre.

LOUD! arrangeres av de fabelaktige organisasjonene AKKS og JM Norway.

http://www.loudcamp.com/

Bandskolen
Sommerleiren vår LOUD! ga mersmak! Etter å ha sett hvor mye folk elsket LOUD tenkte de på AKKS «LOUD er så gøy! Hvorfor ikke gå på LOUD! hele året?» Sånn ble Bandskolen for jenter til. På Bandskolen får du nye venner, lærer å spille i band, arrangerer og spiller konserter og lærer om musikkbransjen. Du får møte profesjonelle artister også, og selveste Kaja Gunnufsen er hovedinstruktør. Bandskolen er for jenter og transpersoner mellom 13-17 år.

I tillegg til Bandskolen holder AKKS mange forskjellige musikkurs på Grünerløkka som er åpne for alle kjønn. De arrangerer også sin egen LOUD! dagleir i høst- og vinterferiene. Drømmer du om å spille i band, lære å lage egen musikk, spille bass, gitar, trommer eller synge er AKKS stedet for deg. Alle kursene deres er gruppekurs, så her kan du bli kjent med flere. De har også DJ-kurs og øvingslokaler. Bli en del av #AKKSfamilien!

Det er enkelt å søke om gratisplass på Bandskolen og alle de andre AKKS-kursene.

https://akks.no/oslo/kurs/

Agenda X
Agenda X er et ressurssenter for unge som vokser opp i flerkulturelt miljø, med særlig fokus på det sosiale og det kreative!

De arrangerer verksteder i alt fra sang, låtskriving og slampoesi til manus, film/foto og podcast. To ganger i uka (på tirsdager og torsdager) kan du også komme innom og henge med andre ungdommer og jobbe med egne prosjekter. I tillegg har Agenda X et eget studio, Tell X, hvor du kan booke tid og få hjelp fra en tekniker, og en stor fin scene hvor de pleier å ha konserter, og hvor også du kan stå på scenen en kveld i måneden på «Åpen Scene».

Tilbudet og er for unge mellom 13 og 26 år og gratis.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s