Skriveverksted med Instagrampoet Alexander Fallo

af1

På skriveverkstedet på Kulturfest lærer du å bare «gjøre det» skriveverkstedet vil inneholde et lite dykk ned i forskjellige diktsamlinger, men skrivingen er i fokus. Kjappe skriveoppgaver der elevene blir nødt til å produsere og gi slipp på skrivesperra de fleste går rundt og føler på. Du trenger ingen forhåndskunnskap og hvis du står fast med skrivingen, kan du bare kopiere og stjæle fra en av diktsamlingene som ligger der. Verktøyet på skriveverkstedet er notat-appen på mobiltelefonen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s