Kinotelt med førpremiere på filmen UNGE STOCKMANN

Ta en tur innom kinoteltet og få med deg årets ungdomsfilm fra Opprop Tveten. UNGE STOCKMANN handler om ungdomsskoleeleven Thomas Stockmann som finner ut at rektoren ved skolen hans jukser med elevene sine karakterer. Da han bestemmer seg for å fortelle om jukset viser det seg å være mye vanskeligere å varsle enn han hadde forestilt seg.

Filmen er inspirert av Henrik Ibsen sitt verdensberømte teaterstykke, EN FOLKEFIENDE, og produsert av elever ved Opprop Tveten i samarbeid med profesjonelle filmfolk. Kinoteltet har begrenset publikumskapasitet, så det gjelder å være frempå om du ønsker å se filmen. Filmen «ruller» hele dagen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s