Psykisk helse og seksualitet

Sex og samfunn er Norges største senter for ung seksuell og reproduktiv helse og rettigheter.
Vi har en gratis drop-in-klinikk der ungdom opp til 25 år kan komme og testes og behandles for kjønnssykdommer, få prevensjonsveiledning, spiral- og p-stavinnsetting, få veiledning i seksuelt relaterte problemstillinger, og mye mer. Vi har også en chat der man helt anonymt kan stille spørsmål om det aller meste som har med seksualitet å gjøre; blant annet kjønn, prevensjon, legning, kjønnssykdommer og sex. I tillegg har vi seksualitetsundervisning for 9. klasser i Osloskolen, samt at man kan høre oss hver uke på Juntafil på P3!
 
Marit Myreng jobber som sykepleier på Sex og Samfunn, både på klinikk, chat og med seksualitetsundervisning. Hun har en videreutdannelse i seksuell helse og seksualitetsundervisning, og har tidligere vært frivillig gruppeleder i Røde Kors Ungdoms seksualitetsopplysning i flere år. Hun synes det er skikkelig gøy og spennende å jobbe med ungdom, synes ingen spørsmål er dumme, og blir aldri flau!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s