Program

Ezzari

Ezzari Casablanca by Ousu Leigh-1.jpg

Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, og som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen. I sommer har han spilt konserter landet rundt, med stopp på store festivaler som Slottsfjell og Havna, i tillegg til turné med VG-lista. 

Ezzari har høstet skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap. P3 skriver i en anmeldelse at man kan trekke paralleller til Karpe Diem, samtidig som Ezzari har klart å skape noe nytt. 

Kun en måned etter å ha lagt ut sin første låt på YouTube, en remix av Meek Mills ”Blue Notes”, signerte Ezzari med Universal Music og DefJam. Musikken hans er kjennetegnet av sterke tekster, en wavy sound og rytmer som fenger. Hittil i 2018 har han droppet flere singler, blant annet gatebangeren «Ikke ring meg», gladlåta «Jaja» sammen med Kald Flamme, og sommerhiten «Casablanca».

Pom Poko

PP1 photo Jørgen Nordby.jpg

På kort tid har Pom Poko fått et stort navn i musikk-Norge, og får stadig mer internasjonal oppmerksomhet. I februar kom debutplata Birthday utgitt på det anerkjente plateselskapet, Bella Union. Plata følger opp singler som «Crazy Energy Night» og «Follow The Lights». Sistnevnte ble belønnet med terningkast 6 i Aftenposten, som skrev av at låta er Den feteste rockelåten akkurat nå. Som om ikke det var nok så fulgte selveste The New York Times like etter med svært rosende ord om singelen. Pom Poko … 

Nå er de klare for Kulturfest Tøyen 28.mai 2019. 

Fargespill Oslo med Miss Tati

_MO14462.jpg

Fargespill-Oslo lager forestillinger ut av møter mellom mennesker med bakgrunn fra hele verden. 

På scenen møter du rundt 60 barn og unge i alderen 7-21år, sammen med profesjonelle musikere. Det er aktørenes bidrag som er utgangspunkt for det publikum opplever fra scenen; der øst møter vest, nord møter sør, Oslo møter verden – visuelt og auditivt.

På Kulturfest Tøyen 2019 har Fargespill-Oslo fått med seg den fremragende Miss Tati! I sin umiskjennelige blanding av soul, hip hop, funk, jazz og blues og sin smittende energi og sjarme har Miss Tati funnet seg selv, og sammen med fargespill har hun utforsket sine røtter fra Angola og Portugal, som vi håper og tror vil bringe Kulturfest Tøyen til ekstase! Velkommen!

Asfaltpuls

paranoia som faen i solnedgang. 

Ulsrud.jpeg

”Asfaltpuls – paranoia som faen i solnedganger en street-art forestilling om frakobling.

I forestillingen møter vi 5 karakterer som på hvert sitt vis opplever  utenforskap og anderledeshet i en storby.  Sammen, som en gjeng, møter de tilværelsen.

Gjennom forestillingen blir temaer som medias oppmerksomhet, vold i hjemmet, skjønnhetstyrraniet, angst og ensomhet opptegnet i landskapet etter hvert som karakterenes egne hemmeligheter og historier bryter gjennom den stereotypiske overflaten. Historiene blir fortalt gjennom poesi, de er tatt fra hverandre, stykket opp og plassert sammen igjen. I Asfaltpuls ligger byens mur øde og forlatt mens gjengen leter etter holdepunkter, nødutgangsskilt og lyspunkter i mørket.

Asfaltpuls handler om vennskap, hemmeligheter og nådeløse historier – om å finne håpet, sammen- selv om det er godt skjult bak nedtaggede vegger, hull i asfalten og mørke underganger.

Skuespillere:Junaid Khan, John Magno Guillermo, Hina Zaidi, Jahanger Ali og Taro Vestøl Cooper.

Støttet av Norsk Kulturråd, Oslo Kommune, Fond for Lyd og Bilde, Oslo Teatersenter og Nordic Black Theatre.

DJ Skolen med Oh Mama! Crew

Bandskolen